1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kızılcık Şerbeti’nin Ömer ve Kıvılcım’ı Barış Kılıç ve Evrim Alasya'dan seti bekleten oyunculara tepki

Reyting rekortmeni Kızılcık Şerbeti dizisinin başrol oyuncuları Evrim Alasya ve Barış Kılıç, çarpıcı açıklamalara imza attı.

Kızılcık Şerbeti’nin Ömer ve Kıvılcım’ı Barış Kılıç ve Evrim Alasya’dan seti bekleten oyunculara tepki

“Kızılcık Şerbeti” dizisinin başrol oyuncuları Evrim Alasya ve Barış Kılıç, her cuma başarılı performanslarıyla takdir topluyor. Setteki arkadaşlıklarıyla da dikkat çeken iki değerli oyuncu Birsen Altuntaş’ın youtube kanalına konuk oldu. Evrim Alasya partnerini bekletmemeye özen gösterdiğini belirtti ve Ben bazı meslektaşlarımın saatlerce seti beklettiğini duyuyorum. Bekletmeyi normal hayatımda da sevmem zaten… Bir an önce çekilip herkesin evine gitmesini isterim. Biz kadın oyuncuların hazırlıkları erkeklere göre daha uzun sürer, saçıydı makyajıydı…Erkek oyuncuların hayatları kadınları beklemekle geçiyor. Barış’la setim varsa, onu kollarım, ‘Adamı erken çağırmayın derim. Bilinçli bekletenler var, bunu yapınca sanki insanlar onu bir yere koyacakmış gibi…” dedi.

“Senin aşamadığın duyguların yüzünden…”

Barış Kılıç da bilinçli olarak ekibi bekleten oyuncularla çalışamadığını ifade etti ve “Ben de çok hassasım. Beni bilinçli bekleten bir oyuncuyla sürdürülebilir ilişki yaşayamam. O da benim kadar disiplinli olacak, mücbir sebepler hepimizin hayatında olur. Sabaha kadar serum alıp işe gittiğimiz çok zaman oldu. Set beklemez, orada akan bir durum var. 200-300 kişi çalışıyor. Senin aşamadığın duyguların yüzünden orada kendini bir yere koydurmak adına bilinçli yaptığın şeyler ayıp… Hiç hoşlanmadığım şeyler…” diye konuştu.

“Sette oyuncu özel ilgi alaka gösterilmesi gereken bir birim değildir”

Evrim Alasya bazı oyuncuların sette kendisine gösterilen özel ilgiyi de yanlış yorumladığını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bu duruma neden olan meslektaşlarım şunu yanlış anlıyor; sette oyuncu özel ilgi alaka gösterilmesi gereken bir birim değildir. Biz sonuçta duygularımızla iş yapıyoruz. Senin orada sağlıklı bir şekilde o duyguyla oynayabilmen için birtakım koşullar oluşturuluyor. Kostümcü üstünü düzeltiyor, üstünde iğneli şeyler var. Ayakkabını giydirebiliyor. Bunlar bir süre sonra muhtemelen ‘Bana hizmet etsin herkes’ düşüncesine dönüşebiliyor. Buralar o kadar tehlikeli ki eğer oyuncu uyanık olmazsa, ne yaptığının farkında değilse oyunculuğun ne olduğunun farkında değilse oralara takılı kalıyor…”

thumbnail
Önerilen Yazı
Fikret Kuşkan’ın 150 dakikalık dizi isyanı: Bunlar topluma hiçbir şey vermez

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir