1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kızılcık Şerbeti’nin Nilay’ı Cannes tatilini uzattı

Reyting rekortmeni Kızılcık Şerbeti’nin Nilay’ı Cannes’da düzenlenen partiye ve basın toplantısına kendine has tarzıyla damgasını vurdu.

Kızılcık Şerbeti’nin Nilay’ı Cannes tatilini uzattı

“Kızılcık Şerbeti” dizisi 52 ülkeye birden satıldı. Bu satış başarısı Cannes’da düzenlenen partiyle kutlandı. Dizinin renkli karakteri Nilay’a hayat veren Feyza Civelek hem basın toplantısında, hem de Martinez Otel’de düzenlenen partide giydiği Zeynep Kartal imzalı pembe elbiseyle farkını ortaya koydu.

Parti sonrası Barış Kılıç, Sibel Taşçıoğlu, Ceren Karakoç ve Müjde Uzman Cannes’dan ayrılırken Feyza Civelek tatilini uzattı. Civelek aynı zamanda dizinin senaryosunu da yazan annesi Melis Civelek’le 2 gün daha Cannes’da kalacak. Kızılcık Şerbeti’nin çekimleri cumartesi başlayacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kara Ağaç Destanı dizisinde flaş değişiklik
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir