1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kızılcık Şerbeti’nin Görkem’i Özge Özacar’dan Sıla Türkoğlu açıklaması

Fenomen dizi Kızılcık Şerbeti’ne Görkem rolüne hayat veren Özge Özacar seyircilerden gelen tepkileri yorumladı.

Kızılcık Şerbeti’nin Görkem’i Özge Özacar’dan Sıla Türkoğlu açıklaması

Kızılcık Şerbeti’nin Görkem’i Özge Özacar peş peşe rol aldığı reklam filmleriyle dikkat çekiyor. Dün yüzü olduğu ayakkabı markasının partisine katılan Özge Özacar, özellikle diziye katıldıktan sonra Sıla Türkoğlu’nun fanlarından gelen olumsuz yorumları değerlendirdi ve “Ben burada bir sıkıntı görmüyorum. Marmara İletişim çıkışlıyım. Medya okur yazarlığımı oradan aldığım için ben Özge olarak kimim ve internetten ya da sokaktan biri bir şey dediğinde bunun ayrımını yapacak eğitim seviyesine sahip olduğuma inanıyorum açıkçası… Şunu çok kıymetli buluyorum. Sıla hanım olur başkası olur sevdiklerinden destek olmak istiyorlar. Dünyanın her yerinde bu böyle…” dedi.

Güzel oyuncu gelen küfür ve hakaret içerikli mesajlarla ilgili ise “Ben onlara takılmıyorum, birebir tanışsak kimse küfür etmez bence…” yorumunu yaptı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Sezgi Mengi 9 yıl sonra dizi setlerine döndü

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (3)

  1. 18 Nisan 2024

    Sıla Hanım ile ilgili sorununuz neyse bence direkt bunu haber yapın Birsen Hanım böyle yeterince anlaşılıyor zaten açık açık haber yapın üstünüzden yük kalksın. Sistematik olarak alakasız yerlerde bunu yapıyorsunuz. Sıla hanım ve Alp bey ayrıldığında siz anket açtınız iyi mi oldu kötü mü oldu diye başka birine yapıyor musunuz aynı hareketi ? Bir kadın olarak korkunç derecede rahatsızlık duyuyorum bu durumu sürekli görmekten.

  2. Sıla Türkoğlu’nun adını kullanmadan yorum yapılamıyor mu acaba ne ayıp ya

  3. 19 Nisan 2024

    Şahsen ben sizin Sıla Türkoğlu nefretinizden bıktım.Bu nasıl bir tür kıskançlık

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir