1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kızılcık Şerbeti'nin Fatih'i Doğukan Güngör'ü şoke eden gelişme

Haftalardır hem AB, hem de total'de zirvede yer alan Kızılcık Şerbeti'nin Fatih'ine tepkiler giderek artıyor. Son gelişme role hayat veren Doğukan Güngör'ü de şaşırttı.

Kızılcık Şerbeti’nin Fatih’i Doğukan Güngör’ü şoke eden gelişme

Kızılcık Şerbeti dizisi bu sezon reytinglerdeki yükselişini sürdürüyor. Aile dizisinin ikinci sezon ilk bölümünün beklentinin çok altında izlenmesi üzerine Kızılcık Şerbeti Show TV‘nin en çok izlenen dizisi oldu. Dizinin tansiyonunu yükselten karakter Fatih oldu. Doğukan Güngör’ün hayat verdiği Fatih eşi Doğa’nın (Sıla Türkoğlu) elinden çocuğunun velayetini zorla aldı ve bir dizi eziyetle seyircilerin nefretini kazandı. Büyük tepki gösterilen karakterle ilgili yapılan bir site Doğukan Güngör’ü de şaşırtı

Doğukan Güngör kendisine gönderilen “Fatihi.tokatla.com” internet sitesinin adresini görünce “Bu kadarını beklemiyordum” yorumunu yaptı.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir