1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kızılcık Şerbeti’nin Fatih’i Doğukan Güngör’e annesinden destek

Show TV’nin fenomen dizisi “Kızılcık Şerbeti”nde Doğukan Güngör’ün hayat verdiği Fatih’in eşi Doğa’ya yaptığı psikolojik şiddete tepki yağdı.

Kızılcık Şerbeti’nin Fatih’i Doğukan Güngör’e annesinden destek

“Kızılcık Şerbeti” dizisi ikinci sezonunda da büyük ilgi görmeye devam ediyor. Faruk Turgut’un imza attığı, Melis Civelek ile Zeynep Gür’ün yazdığı dizide geçen sezon sonu eşi Doğa’yı (Sıla Türkoğlu) aldatan Fatih (Doğukan Güngör) son olarak bebeğini annesinden koparmış ve eşine ağır psikolojik şiddet uygulamıştı. Bu sahneler sonrası Fatih’e yönelik nefret arttı. “Fatih’i tokatla” isimli internet sitesi bile açıldı.

Siteyi görünce “Bu kadarını beklemiyordum, eskiden Bush’u, Saddam’ı tokatlama oyunları vardı. Bu kadar mı yani” yorumunu yaptı. Başarılı oyuncu Doğukan Güngör’e annesi Derya Yakıştıran Fatih ağlatır ama benim oğlum güldürür, annesinin gururu…🧿🥰” mesajını atarak oğluna destek oldu. Fatih’in zaman içinde değişimine seyircBinin tanık olacağı diziyle ilgili gelen yorumlardan rahatsız olmayan Güngör de annesine kalp gözlü gülücük emojisi gönderdi.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Yargı” dizisine yeni kötü adam geliyor
 

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir