1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kızılcık Şerbeti'nin Fatih'i Doğukan Güngör'den yeni anlaşma

Bu akşam yeni bölümü seyirciyle buluşacak olan "Kızılcık Şerbeti"ndeki performansıyla beğeni toplayan Doğukan Güngör "Sadık Ahmet" filmiyle anlaştı.

Kızılcık Şerbeti’nin Fatih’i Doğukan Güngör’den yeni anlaşma

Mahmut Cüneyt Göz‘ün patronu olduğu MCG Film Medya‘nın yapımcılığını üstlendiği “Sadık Ahmet” filminin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Filme son olarak sürpriz bir konuk oyuncu eklendi. Son dönemde rol aldığı “Kızılcık Şerbeti” dizisiyle takdir toplayan başarılı oyuncu Doğukan Güngör, filmin önemli anlarından birine eşlik edecek. Güngör dev kadrolu filmde gurbetçi bir Türk gencini canlandıracak. Güngör’ün hayat vereceği karakter uzun bir süre hafızalardan silinmeyecek. 

Proje tasarımı Muhammet Usta’ya, senaryosu Mert Dikmen’e ait olan filmin yönetmen koltuğunda Hakan Yonat’ın oturuyor. Merakla beklenen film Batı Trakya Türkleri’nin efsanevi lideri Dr. Sadık Ahmet’in hayatını ve uğruna savaş verdiği mücadeleyi anlatıyor. Gösterdiği insanüstü çabayla adını tüm dünyanın bildiği bir siyasi karaktere dönüştüren Dr. Sadık Ahmet’in hayatı 2024’te tüm sinemalarda yerini alacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
FOX’un Kader Bağları dizisinin yayın tarihi belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir