1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu'nda Evrim Alasya'dan 10 euro

Kızılcık Şerbeti dizisinin oyuncuları başarılarını Cannes'da düzenlenen partide kutladı.

Kızılcık Şerbeti’nin Doğa’sı Sıla Türkoğlu’nda Evrim Alasya’dan 10 euro

Kızılcık Şerbeti dizisinin 8 oyuncusu dün Cannes’a uçmuş ve önce basın toplantısında soruları yanıtlayıp akşam ise düzenlenen partide başarılarını kutlayıp eğlenmişti. Cannez’a giden ekipten Sibel Taşçıoğlu, Ceren Karakoç ve Barış Kılıç bugün İstanbul’a dönerken Sıla Türkoğlu ile Evrim Alasya ise tatillerini uzatıp Nice’e geçme kararı aldı. Bu arada bu sabah bayram nedeniyle dizinin en genç oyuncusu olan Sıla Türkoğlu ekip arkadaşlarının elini öpüp bayram harçlığı topladı.

Bu sırada eğlenceli dakikalar yaşandı. Evrim Alasya dizide kızı Doğa’ya hayat veren Sıla Türkoğlu’na 10 Euro vererek dikkatleri üzerine çekti. Müjde Uzman ise çantasından kredi kartını çıkararak bayram harçlığı olarak direk kredi kartını verdiğini söyleyerek ekibi güldürdü.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir