1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kızılcık Şerbeti'nden heyecan dolu tanıtım

Kızılcık Şerbeti dizisinin 4. bölümü yine birbirinden heyecanlı anlara sahne olacak.

Kızılcık Şerbeti’nden heyecan dolu tanıtım

 Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölümünün üçüncü tanıtımı yayınlandı. Kıvılcım ve Ömer’in baş başa buluştuğu anların dikkat çektiği heyecan dolu tanıtımda Alev ve Abdullah’ın beraber yemeğe çıkması iki aile arasındaki dengeleri değiştiriyor. Abdullah’ın Almanya’ya gideceğini söylemesinin üzerine Alev’in de aynı ülkeye gideceğinin öğrenilmesi kafaları karıştırırken Pembe’nin, Sönmez ve Kıvılcım’ın karşısına çıkarak “Kardeşinizin kocamla ilişkisi var” demesi herkesi şoke ediyor. Bu çarpıcı sözlerin üzerine yaşanacaklar ise şimdiden büyük bir merak konusu…  

KIZILCIK ŞERBETİ’NİN ÜÇÜNCÜ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Doğa’nın düğün öncesi ailesiyle birlikte çıktığı bekarlığa veda partisi Fatih’in ailesinin büyük tepkisini çekti. Fatih ve Doğa’nın ilk kez restleştiği bölümde çiftin ilk tartışması da gerçekleşti. Gelinlik seçiminde de ayrı düşen iki ailenin düğün günü yaşadıklarını, izleyenler nefeslerini tutarak seyretti. Doğa’nın teyzesi Alev’in organize ettiği düğünde, dansçıların sahne alması Fatih’in ailesinin davetlilerinin mekanı terk etmesine neden oldu. Bölümün final sahnesinde ise yaşananları daha fazla kaldıramayan Kıvılcım gözyaşlarına boğuldu. Kıvılcım’ı, ona yakınlaşmaya başlayan Ömer’in teselli etmesi dikkatleri çekti.

Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti’nin oyuncu kadrosunda; Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Oral Özer, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz, Tuana Gizem Uzunlar gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kızılcık Şerbeti’nden heyecan dolu tanıtım

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (1)

  1. 19 Aralık 2023

    Show TV hakkında soruşturma kanalı şikayet ediyorum kızıyorum şu anda kızılcık şerbeti son bulsun inşallah gelemiyeck sakın yuarı final olacak tarihinde 14 haziran 2024 cuma günü RTÜK kanun göre hareket edelim show TV uyarı veriyorum acil durum birsen hanım selamlar saygılar sunuyorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir