1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kızılcık Şerbeti’nde yılın bombası bu akşam patlıyor

Gold Film’in her cuma reytinglere damgasını vuran dizisi Kızılcık Şerbeti’nde bebek krizi çok konuşulacak.

Kızılcık Şerbeti’nde yılın bombası bu akşam patlıyor

Kızılcık Şerbeti izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Seküler bir ailenin kızı Doğa’nın (Sıla Türkoğlu) muhafazakar ve varlıklı bir ailenin oğlu olan sevgilisi Fatih’ten (Doğukan Güngör) hamile kalma hikayesiyle başlayan dizide yine bir bebek krizi yaşanıyor. Her iki aile bir kez daha bebek yüzünden karşı karşıya gelecek. Dizideki şoke eden olaylar kürtaj konusunun duruma göre mi, yoksa tamamen yasak mı olup olmadığını tartışmaya açacak. Bu akşam kimin kimden hamile olduğu ortaya çıkacak. Ortalık fena karışacak.

Öte yandan “Kızılcık Şerbeti” dizisinin yeni bir gelişme olmazsa 7 Haziran’da sezon finali yapacağı öğrenildi. 14 Haziran’da başlayacak olan Avrupa Futbol Şampiyonası öncesi tüm dizilerin sezon finallerini yapması planlanıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Murat Ünalmış baba oluyor, junior Murat geliyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir