1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Kızılcık Şerbeti"ne Selvi karakteri konuk oluyor

"Kızılcık Şerbeti" dizisinin bu akşam ekrana gelen yeni bölümü yine peş peşe çok heyecanlı anlara sahne olacak.

“Kızılcık Şerbeti”ne Selvi karakteri konuk oluyor

Kızılcık Şerbeti dizisinde bu akşam yine hem heyecanlı, hem de eğlenceli sahneler var. Gold Film‘in patronu Faruk Turgut‘un imza attığı dizinin yeni bölümüne çok güzel, genç bir yetenek konuk oluyor. Yeşim Çelebi fenomen dizide Selvi rolüne hayat veriyor.

Dizinin yeni bölümünde Nursema’nın büyük riskleri göze alarak Mihri’yi İbrahim’in elinden kurtarmaya çalışması olumlu sonuçlanacak, ancak bu olaya müdahil olması anne ve babası tarafından tepkiyle karşılanacaktır. Abdullah ve Pembe, Nursema’ya gösterdikleri kadar, karısına sahip olamadığını düşündükleri Umut’a da tepki gösterirler. Ömer’in Kıvılcım’ın evine taşınmış olması Abdullah ve ailesi tarafından çok tuhaf bulunsa da Ömer’i mutlu görmek herkesi memnun eder. Ancak Ömer ve Kıvılcım arasında sorun, Kıvılcım’ın televizyonda program yapmasıyla baş gösterecektir. Abdullah ve Alev arasında bir şeyler sezen Nilay, Alev’i konuşturmak için ona Abdullah ve Pembe’nin ayrılacağı yalanını söyler. Bu yalanın kulaktan kulağa yayılması sonucunda Nilay’ın başı belaya girecektir. Ancak Nilay’ı finalde çok daha büyük bir bela beklemektedir.

thumbnail
Önerilen Yazı
Teşkilat’ın bomba ismi “Yalı Çapkını”nda
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir