1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kızılcık Şerbeti oyuncuları eğlenceye doydu

İzzet Pinto’nun kurucusu olduğu Global Agency’nin cuma akşamlarının en çok izlenen dizisi Kızılcık Şerbeti’nin başarısının şerefine Cannes’da düzenlediği partinin yankıları devam ediyor.

Kızılcık Şerbeti oyuncuları eğlenceye doydu

Faruk Turgut’un patronu olduğu Gold Film imzalı Kızılcık Şerbeti dizisinin yıldızları yılın yorgunluğunu Fransa’nın Cannes şehrinde attı. İzzet Pinto’nun Martinez Otel’de organize ettiği renkli partide Barış Kılıç modacı Yakup Şahin’in özel dikim takım elbisesini giyerken dizinin Fatih’i Doğukan Güngör’ün stil danışmanlığını bu alanın en iyisi olan Başak Dizer yaptı. Evrim Alasya, Sibel Taşçıoğlu, Ceren Karakoç, Müjde Uzman, Sıla Türkoğlu ve Feyza Civelek’ten oluşan 6 kadın oyuncu da dünyaca ünlü modacımız Zeynep Kartal’ın imza attığı kostümleri giydi.

Whitney Houston Müzikali’nin solistlerinden Silvia Dias ile Ceyda Mazalto’nun sahne aldığı ve oldukça eğlenceli geçen partide oyuncular gece boyunca gönüllerinde eğlendi.

Araları bir süredir limoni olan dizinin eski partnerlerinden Sıla Türkoğlu ile Doğukan Güngör’ün aralarındaki buzları eritip arkadaşlıklarına kaldıkları yerden devam etmesi de partinin dikkat çeken detayları arasındaydı.

Barış Kılıç dün Türkiye’ye dönüp Seferihisar’da ailesi ve arkadaşlarıyla bayram tatiline devam etti. Cannes tatilini bir gün daha uzatan ve bir arkadaşında kalan Doğukan Güngör bugün İstanbul’a dönüyor. Müjde Uzman dün Cannes’dan dönerken Evrim Alasya ile Sıla Türkoğlu ise Nice’e geçerek Fransa’da birkaç gün daha kalmaya karar verdi. İkili bugün Fransa’nın bir köyünden videolar paylaştı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Arzum Onan bayramı oğlu ve müstakbel geliniyle Bodrum’da karşıladı
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir