1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Kızılcık Şerbeti" dizisinin yapımcısını öfkelendiren iddia

"Kızılcık Şerbeti" dizisinin yapımcı Faruk Turgut, oyuncu Doğukan yakasındaki Atatürk rozetinin kapatıldığı iddiasına ateş püskürdü.

“Kızılcık Şerbeti” dizisinin yapımcısını öfkelendiren iddia
“Kızılcık Şerbeti” dizisinin 28. bölümünde geçen bir sahnesiyle ilgili yapılan spekülasyon Gold Film’in sahibi Faruk Turgut’u sinirlendirdi. Sevda Güngördü isimli takipçi “Show TV’de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinin bu hafta 28 bölümündeki Fatih rolünü oynayan Doğukan Güngör’ün ceketini yakasındaki Atatürk figürünün karartırılması karşısında ağzım açık kaldı. Bu kadar mı korkuluyor Atatürk’ten? Karartmaya izin veren dizi yapımcı ve yönetmenini protesto ediyorum” yazmış, bu yorum günler sonra sosyal medyada gündem olmuştu.

Faruk Turgut konuyla ilgili yapılan yorumlar artınca açıklama yaptı ve “Kızılcık Şerbeti dizimizde oyuncunun ceketindeki giyim firmasının logosunu kapattığımız için, ‘Atatürk rozetin kapattılar’ diye algı yaratan zavallılara sesleniyorum. Benim Atatürk’e olan sevgimi ve saygımı sorgulamak sizin haddiniz olamaz. Benim yollum da belli, çizgim de…” dedi.

Ünlü yapımcının patronu olduğu yapım şirketi Gold Film‘in resmi hesabından da şu açıklama yayınlandı:

“Show TV’de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinin 28 bölüm sahnesinde oyuncumuz Doğukan Güngör‘ün üstünde yer alan logonun kapatılması hakkında ‘Atatürk fotoğrafı‘ kapatıldı ifadesiyle basında yer alan iddialar gerçeğe yansıtmamaktadır. Bahse konu olan yaka amblemi bir giyim markasını temsil etmektedir ve RTÜK gereği kapatılmıştır. Değerli izleyicilerimize ve Kamuoyuna duyurulur…”

thumbnail
Önerilen Yazı
Yalı Çapkını’nın bölüm başı rekor satış rakamı dudak uçuklattı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir