1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Kızılcık Şerbeti” dizisinin Ömer’i Barış Kılıç: Gerçekte Kıvılcım gibi bir kadınla beraber olamam

Ekranların reyting rekortmeni dizisi “Kızılcık Şerbeti”nin iki başrol oyuncusu Evrim Alasya ve Barış Kılıç, Show TV Pazar Sürprizi programında Ömür Sabuncuoğlu’nun konuğu oldu.

“Kızılcık Şerbeti” dizisinin Ömer’i Barış Kılıç: Gerçekte Kıvılcım gibi bir kadınla beraber olamam

Kızılcık Şerbeti”nin ilk sezonunun final sahnesinde Ömer ve Kıvılcım’ın geçirdikleri trafik kazası seyirciyi şoke etmişti. O sahnenin kamera arkasıyla ilgili konuşan Evrim Alasya, “O sahne zordu. Sakinleştirici içerek oynadım. İlk defa böyle bir sahne çektim. Emin olamadım başıma gelecek olanlara… Gerginliğim o sahnede ekranlara da yansımış” dedi. Barış Kılıç’ın “Kızılcık Şerbeti”nde canlandırdığı Ömer karakterinin mükemmel kişiliğine geldi konu. Ömer’in “ideal erkek” oluşuyla ilgili soruya Evrim Alasya şöyle yanıt verdi:

“İnsan olarak bu kadar mükemmel bir erkeğin gerçekte yaşıyor olması mümkün. Senaristimiz Melis hanıma (Melis Civelek) sorduğumda, ‘Var ki yazıyorum’ demişti”…İki ünlü oyuncu Ömür Sabuncuoğlu’nun “Kızılcık Şerbeti”nin ideal çifti olarak tanımlanan Ömer-Kıvılcım aşkının akıbetinin ne olacağını sorusuna “Kızılcık Şerbeti”nin iki başrol oyuncusu, “Ömer’e bir hata yaptıracaklar” yorumunu yaptı.Dizide Evrim Alasya’nın canlandırdığı Kıvılcım karakterinin dik duruşu ve kadınlara örnek olan replikleri sosyal medyada sık sık gündem oluyor. Evrim Alasya, Kıvılcım karakterini denge unsuru olarak tanımlarken gerçek hayatta mutlu bir evliliği olan Barış Kılıç, “Ben normal hayatta bu kadar keskin duruşu olan bir kadınla beraber olamam” yorumunu yaptı.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Çöp Adam” dizisinin son set gününde duygusal mesaj

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir