1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Kızılcık Şerbeti” dizisinin Fatih’inin gözyaşları

Show TV’nin Gold Film imzalı dizisi “Kızılcık Şerbeti”nde Doğukan Güngör’ün hayat verdiği Fatih’in eşi Doğa’ya yaptığı eziyet seyircinin tepkisine neden olmuştu.

“Kızılcık Şerbeti” dizisinin Fatih’inin gözyaşları

“Kızılcık Şerbeti” dizisi hem AB, hem de ABC1’de haftalardır zirvedeki yerini koruyor. Gold Film imzalı diziye geçen hafta Doğa’nın annesi Kıvılcım’ın desteğine rağmen çocuğunu görebilmek için Ünalların evine dönmek zorunda kalması damga vurmuştu. Bu haftaki bölümde seyirci Fatih’in pişmanlığına tanıklık edecek.

Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün yazdığı, Ketche’nin ise yönettiği dizide Alev, eski aşkı Rüzgâr’la beraber Ünallar’ın karşısına çıkacak. Ömer ile Kıvılcım ilişkisi de yeni sınavlar atlatmaya devam edecek. Nursema ve ailesinin İbrahim’le karşılaşmasının hangi olaylara gebe olacağı da merak konusu…

thumbnail
Önerilen Yazı
Serkan Keskin’in oyunu Saatleri Ayarlama Enstitüsü The Guardian’da

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir