1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kızılcık Şerbeti'nin seti durdu... Ekip haftalarca para alamayacak... Kanalın zararı büyük

Kızılcık Şerbeti'nin çekimleri RTÜK'ün verdiği 5 haftalık ceza nedeniyle durduruldu.

Kızılcık Şerbeti’nin seti durdu… Ekip haftalarca para alamayacak… Kanalın zararı büyük

“Kızılcık Şerbeti” dizisinin aldığı cezanın yankıları sürüyor. Kadına şiddet gerekçesiyle RTÜK tarafından 5 hafta boyunca yayını engellenen dizinin çekimlerini yapım şirketi Gold Film durdurma kararı aldı. Pazartesi günü mahkeme kararına bir kez daha itiraz edilecek. Ancak son itiraz da sonuçsuz kalırsa “Kızılcık Şerbeti” dizisi ancak 19 Mayıs’ta ekrana dönebilecek.

Bu durum dizi ekibinin haftalarca para almamasına neden olacak. Ayrıca seçim öncesi artan reklam gelirleri nedeniyle Show TV’nin diziyi yayınlayamaması yüzünden büyük bir zarara uğradığı öğrenildi. Kulislerden sızan bilgiye göre kanalın bölüm başı zararı 5 haftaya vurulunca çok büyük bir rakama denk geliyor. Hem set ekibi, hem de kanalın maruz kaldıkları psikolojik ve ekonomik mağduriyet nedeniyle yasal haklarını kullanıp kullanmayacakları ise büyük merak konusu…

thumbnail
Önerilen Yazı
Yargı ekibinden Kızılcık Şerbeti’ne destek: Sansüre hayır

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir