1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kızılcık Şerbeti'ne yakışıklı oyuncu... Çimen'in partneri kim oldu?

Gold Film'in reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'ne çok yakışıklı bir oyuncu katılıyor.

Kızılcık Şerbeti’ne yakışıklı oyuncu… Çimen’in partneri kim oldu?

Kızılcık Şerbeti dizisi bu sezonun adından en çok söz ettiren dizilerinin başında geliyor. Gold Film’in patronu olduğu Faruk Turgut’un yapımcılığını üstlendiği Show TV’nin reyting rekortmeni dizisine RTÜK’ün verdiği 5 kez yayın durdurma ve para cezası tartışma yaratmıştı. Uygulanırsa televizyon tarihine geçecek olan kararla ilgili mahkemeye yapılan itirazın sonucu bekleniyor. Yarın da karar çıkmazsa dizi ekrana gelecek. Diziyi başarılı iki kalem Melis Civelek ve Zeynep Gür yazıyor.

Haftaya cuma zaten bayram tatili nedeniyle Show TV’nin yayın akışında  yer almayacak olan diziye Yiğit Dikmen katıldı. “Serdar” karakterine hayat verecek olan Dikmen, Çimen’in (Selin Türkmen) partneri olacak. Sporcu kişiliğiyle de tanınan Dikmen, 24. bölümde fenomen dizinin ekibine katılıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Netflix’in Kulüp dizisinin aşıklarından ilk poz

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir