1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Kızıl Goncalar"ın Affan’ı belli oldu

NOW'un Gold Film imzalı pazartesi akşamlarına damga vuran dizisi “Kızıl Goncalar”ın kadrosuna Melisa Doğu’nun ardından bir yeni oyuncu daha katıldı.

“Kızıl Goncalar”ın Affan’ı belli oldu

“Kızıl Goncalar” dizisi en çok izlenen diziler arasında yer almaya devam ediyor. Özgü Namal ile Özcan Deniz’i buluşturan dizinin kadrosuna bir anne oğlun katılacağı kulislerde konuşulmuş, anne Ayza rolü için başarılı oyuncu Melisa Doğu ile el sıkışılmıştı. Ayza’nın oğlu Affan’a hayat verecek olan oyuncu için titiz bir çalışma yapıldı. Sonunda rol Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan genç kuşağın yetenekli oyuncularından Batuhan Yüzgüleç’in oldu.

Affan Malikler “Fani” tarikatına yanaşıp annesi Ayza’yla beraber büyük bir oyunun parçası olacak. Erkan Koçak Köstendil‘in yönettiği Suma filmiyle ödül alan Yüzgüleç unutulmaz diziler “Bizim Hikaye” ve “Çukur”da da rol almıştı.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Kızılcık Şerbeti”nin İbrahim’i Berkay Akdemir “Aldatmak”ta

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir