1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kızıl Goncalar’a savcı geliyor, tarikatta ortalık iyice karışacak

NOW’un ilk bölümünden itibaren zirveye yerleşen Gold Film imzalı Kızıl Goncalar dizisine çok iddialı bir karakter girecek.

Kızıl Goncalar’a savcı geliyor, tarikatta ortalık iyice karışacak

Kızıl Goncalar ekranın en özel dizilerinin başında geliyor. Özgü Namal, Özcan Deniz, Erkan Avcı, Mert Yazıcıoğlu, Sitare Akbaş, Selen Öztürk, Hazal Türesan, Duygu Sarışın, Melisa Doğu ve Şerif Erol’u buluşturan dizide yine çok heyecanlı olaylar yaşanacak. Bu akşam 14. bölümü yayınlanan dizide tarikatla ilgili inceleme başlatacak bir savcı karakteri dahil oluyor.

Rol için arayış sürüyor. Dizinin önümüzdeki dört bölümünde olaylar başka bir boyut kazanacak.  Şükrü Necati Şahin’in yazdığı, Ömür Atay’ın ise yönettiği dizi 19. bölümünün ekrana geleceği 20 Mayıs Pazartesi günü sezon finali yapacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Oğlundan İbrahim Tatlıses’e zehir zemberek mektup… Açtı ağzını yumdu gözünü

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir