1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kızıl Goncalar’a Cüneyd’in annesi Gülayşe geliyor

NOW’un pazartesi akşamlarına damgasını vuran Gold Film imzalı “Kızıl Goncalar” dizisi dün akşam yine üç kategoride de birinci oldu.

Kızıl Goncalar’a Cüneyd’in annesi Gülayşe geliyor

“Kızıl Goncalar” dizisinin dün ekrana gelen 12. Bölümü total’de 6.80, AB’de 9.45 ve ABC1’de 9.89 reytingle zirvede yer aldı. Ödüllü yönetmen Ömür Atay’ın çektiği diziyi ülkemizin en iyi senaristlerinden Şükrü Necati Şahin yazıyor. Her hafta merakla izlenen diziye “Ayza” ile oğlu Affan’ı canlandıran Melisa Doğu ve Batuhan Bozkurt Yüzgüleç’in ardından başarılı bir oyuncu daha geliyor.

İnci Sefa Cingöz “Kızıl Goncalar”ın kadrosuna katılacak. 14. Bölümden itibaren fenomen dizide seyirci karşısına çıkacak olan İnci Sefa Cingöz, “Gülayşe” rolüne hayat verecek ve Mert Yazıcıoğlu’nun her hafta oyunculuk şovu yaptığı Cüneyd’in annesi olarak seyirci karşısına çıkacak. Cüneyd’in babasına hayat verecek aktör için de görüşmeler sürüyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Bahar” dizisinin kadrosuna dahil olan Deniz Sarıkaş’tan ilk kare

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir