1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Özgü Namal ve Özcan Deniz’li “Kızıl Goncalar”ın yayın tarihi belli oldu

FOX’un merakla beklenen dizilerinden “Kızıl Goncalar” son dönemin en iddialı ve güçlü kadrolu dizilerinin başında geliyor.

Özgü Namal ve Özcan Deniz’li “Kızıl Goncalar”ın yayın tarihi belli oldu

“Kızıl Goncalar” dizisi konusuyla çok çarpıcı olayları ele alıyor. Özgü Namal’ı yıllar sonra ekrana döndüren Gold Film imzalı yapım olarak dikkatleri üzerine çeken projenin yayın günü merak konusuydu. Kulislerden sızan bilgilere göre pazartesi günleri yayınlanması planlanan Necati Şahin’in yazdığı, Ömür Atay’ın yönettiği dizinin ilk yayın günü 18 Aralık…

Doktor Levent (Özcan Deniz) ve mutaassıp bir tarikatın içinde yaşayan Meryem’in (Özgü Namal) çocukları nedeniyle yollarının kesişmesiyle başlayan olayları anlatan dizide Özcan Deniz ve Özgü Namal’a, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Yakup Turgut, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş, Esma Yılmaz, Zehran Kelleci, Tuana Gizem Uzunlar gibi birbirinden başarılı isimler eşlik ediyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kerem Bürsin’den eski sevgilisi Yağmur Tanrısevsin’e kırmızı halı selamı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir