1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Kızıl Goncalar" dizisinin tanıtımı yenilendi

Özgü Namal ile Özcan Deniz’in başrolünü paylaştığı “Kızıl Goncalar” dizisinin tanıtımda geçen Ahiler sözü tepki çekti. Yaşanan hassasiyet üzerine yapım şirketi Gold Film tanıtımı yenilendi.

“Kızıl Goncalar” dizisinin tanıtımı yenilendi

“Kızıl Goncalar” dizisinin salı günü yayınlanan ilk tanıtımı büyük ses getirdi. Özgü Namal ile Özcan Deniz’in başrolünü paylaştığı, merakla beklenen dizinin tanıtımında hikâyede geçen hayali tarikatın isminin “Ahiler” olması Kırşehir halkının tepkisini çekti. Yaşanan hassasiyet üzerine yapım şirketi Gold Film hemen harekete geçti, tanıtımı yeniledi ve bir özür yazısı kaleme aldı.

Ahiler kelimesinin çıkarıldığı dizinin yeni tanıtımı yayınlandı ve yapım şirketi yazılı açıklamasında “Gold Film imzalı FOX’un yeni dizisi Kızıl Goncalar’ın yayınlanan ilk tanıtımında geçen ‘Ahiler’ kelimesinden dolayı tüm kamuoyundan ve Kırşehir halkından özür dileriz” cümlelerine yer verildi. Ahilik, Ahi Evran tarafından Hacı Bektaş-ı Veli’nin tavsiyesiyle kurulan esnaf dayanışma teşkilatı…

thumbnail
Önerilen Yazı
Bomba kadro… Şevval Sam ve Caner Cindoruk “Yan Oda”da buluştu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir