1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kıvanç Tatlıtuğ eski partneriyle yeniden mi buluşuyor?

Kıvanç Tatlıtuğ'a teklif götürülen Aile dizisiyle ilgili yeni gelişmeler var.

Kıvanç Tatlıtuğ eski partneriyle yeniden mi buluşuyor?

Kıvanç Tatlıtuğ’un geçen aylarda “Aile” dizisi için aldığı teklifin yine kendisine götürüldüğü gündeme gelmişti. Kulislerde konuşulan bilgilere göre Beren Saat’le film çekimlerini tamamlayan yakışıklı oyuncu diziyle prensipte anlaştı. Show TV’de yayınlanacak olan Ay Yapım imzalı dizi için merak konusu olan son konu ise Aile’nin sete çıkış tarihi… Çünkü dizi ya mart ayında seyirciyle buluşacak ya da eylül ayına kalacak. Bu durumun nedeni ise Tatlıtuğ’un Yılmaz Erdoğan’ın Disney Plus için çekeceği “Organize İşler” dizisinde de oynayacak olması… Dizinin zamanlaması ünlü oyuncunun dijital dizideki işinin bitiş tarihine bağlı…

Canan Ergüder, Yurdaer Okur, Emel Göksu, Yüsra Geyik, Nizam Namidar, Umutcan Ütebay ve Muharrem Türkseven’in adının geçtiği diziyi Ahmet Katıksız yönetecek. Hakan Bonomo’nun yazdığı dizide Tatlıtuğ’un hayat vereceği Aslan’ın partneri psikolog Devin için ise ilk teklif götürülen oyuncu olan Özge Özpirinçci’yle görüşülüyor. Özpirinçci’nin Yakamoz dizisinde de beraber kamera karşısına geçtiği Tatlıtuğ’la ekrana dizi çekmeye sıcak baktığı konuşuluyor. Dizinin bel kemiği karakterlerinden anne Hülya rolü için ise görüşülen oyuncular arasında usta oyuncu Sumru Yavrucuk var.

thumbnail
Önerilen Yazı
Selahattin Paşalı’nın müezzini oynayacağı diziye başarılı isim

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir