1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

FOX'un "Kısmet" dizisinin afişi görücüye çıktı

Özge Özacar ile Cem Gelinoğlu'nu buluşturan "Kısmet" dizisi 16 Haziran Cuma günü seyirciyle buluşacak.

FOX’un “Kısmet” dizisinin afişi görücüye çıktı

Kısmet dizisi FOX’un iddialı yazlık dizileri arasında yer alıyor. Yapımını NTC Medya’nın üstlendiği dizi 16 Haziran Cuma akşamı seyirciyle buluşacak. Merakla beklenen dizi eğlenceli konusuyla yaz ekranını renklendirecek. Mahinur Ergun ile Yusuf Reha Alp‘in kaleme aldığı diziyi Semih Bağcı yönetiyor.

Dizide Avukat Doğan (Cem Gelinoğlu) ile güzeller güzeli komşusu Melike’nin (Özge Özacar) Kısmet Apartmanı’nda başlayan bir türlü nihayete eremeyen ilişkisi eğlenceli bir dille ele alınıyor. Dizide Cem Gelinoğlu, Özge Özacar’a Cenan Adıgüzel, Lale Mansur, Arif Pişkin, Serdar Orçin, Kerem Kupacı, Erdal Küçükkömürcü, Zeynep Kankonde, Yeliz Şar, Ece Yaşar, Değer Soysal Alp, Neşe Baykent, Serhan Ernak, Sezer Koç, Göktuğ Yıldırım, Deniz Gürkan, Gökçe Şen, Nebi Tolga Yılmaz, Naz Öngen eşlik ediyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Düğün Savaşı” filminin okuma provası yapıldı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir