1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kirli Sepeti'nin yıldızları Halil İbrahim Ceyhan ile Melisa Döngel'in örnek dostluğu

Pazar akşamları seyirciyle buluşan Kirli Sepeti'nin evli çifti Halil İbrahim Ceyhan ile Melisa Döngel set ortamında dostluklarıyla da dikkat çekiyor.

Kirli Sepeti’nin yıldızları Halil İbrahim Ceyhan ile Melisa Döngel’in örnek dostluğu

“Kirli Sepeti” pazar akşamları seyirciyi ekran başına toplamaya devam ediyor. Ece Erdek Koçoğlu‘nun yönettiği MedYapım imzalı dizide Murat ve Aylin çiftine hayat veren Halil İbrahim Ceyhan ile Melisa Döngel setteki uyumlu arkadaşlıklarıyla dikkat çekiyor. İki ünlü oyuncunun set hazırlıkları sırasında çektikleri eğlenceli videolara beğeni yağıyor.

Melisa Döngel aynı zamanda aynı ajansa bağlı olarak çalıştığı partneri Halil İbrahim Ceyhan‘la çektiği görüntüleri Ebru Gündeş’in “Çabuk Unutma” şarkısı eşliğinde yayınladı. Dizide Melisa Döngel‘in hayat verdiği Aylin eşini aldatıyor ve bu ihanet olayı büyük bir savaşa neden oluyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Harbiye konserine 3 milyon harcayan İrem Derici: Az bile sevgili değiştiriyorum

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir