1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan'ın "Ya Çok Seversen" dizisi sete çıkıyor

Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan'ı buluşturan "Ya Çok Seversen" dizisi temmuz ayında Kanal D'de seyirciyle buluşacak.

Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan’ın “Ya Çok Seversen” dizisi sete çıkıyor

Kerem Bürsin Ay Yapım’la imzaladığı sözleşmenin ilk projesinin çekimlerine yarın başlıyor. Kübra Sülün‘ün yazdığı diziye başta “Gün Işığım” adı verilmiş ancak bu ismin haklarının daha önce başka bir yapımcı tarafından alındığı ortaya çıkmıştı. Daha sonra “Körkütük” adında karar kılınsa da bu isim sevilmedi ve merakla beklenen projeye son olarak “Ya Çok Seversen” adı konuldu.

Küs olduğu babasının vasiyeti üzerine üvey kardeşlerine bakması istenen Oğuz’un hikayesini anlatan dizide Hatice Aslan Oğuz’un halasını, Şerif Erol Oğuz’un evindeki yardımcıyı, Cemre Ebuzziya Oğuz’un arkadaşı Bige’yi, Nazmi Kırık Leyla’nın babası Yakup’u, Aziz Caner İnan Oğuz’un abisi Umut’u, Mine Kılıç Leyla’nın ablası Meryem’i, Durukan Çelikkaya Leyla’nın kardeşi Barış’ı, Özgün Akaçca Oğuz’un şoförü Mert’i ve Adin Külçe Oğuz’un kardeşi Aydos’u canlandıracak.

thumbnail
Önerilen Yazı
FOX’un “Kısmet” dizisinin afişi görücüye çıktı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir