1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kerem Bürsin'in "Ya Çok Seversen" dizisindeki yeni adı ne oldu?

Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan'ı buluşturan "Ya Çok Seversen" dizisi temmuz ayında seyirciyle buluşacak.

Kerem Bürsin’in “Ya Çok Seversen” dizisindeki yeni adı ne oldu?

Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan‘ın başrolünü paylaştığı ‘Ya Çok Seversen’ dizisinin çekimleri tüm hızıyla sürüyor. Ay Yapım’ın imza attığı dizinin setinden ilk fotoğraflar yayınlandı. Kübra Sülün’ün yazdığı diziyi Ali Bilgin yönetiyor.

Hatice Aslan, Şerif Erol, Cemre Ebuzziya, Nazmi Kırık, Aziz Caner İnan, Mine Kılıç, Oğulcan Arman Uslu, Durukan Çelikkaya, Lara Pera Aslan, Özgün Akaçca, ve Adin Külçe’nin rol aldığı dizide Kerem Bürsin’in “Oğuz” olan ismi “Ateş” oldu.  ‘Ya Çok Seversen’, annesi öldükten sonra küçük yaşta gönderildiği yatılı okuldan bir daha aile evine dönmeyen ve kendi ayakları üstünde durarak yurtdışında yaşayan, kimseye güven duymayan Ateş ile gerçek ailesini hiç tanımamış, insanları kandırarak para kazanan Leyla’nın yollarının kesişme hikayesini konu alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Star TV bu yaz dizi çekecek mi?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir