1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kerem Bürsin'den 1000 öğrenciye 8 yıl burs vereceği haberine düzeltme

Darüşşafaka Cemiyeti'ne yaptığı yardımın ardından gelen teşekkür mesajını yayınlayan Kerem Bürsin yanlış anlaşılmalar üzerine açıklama yaptı.

Kerem Bürsin’den 1000 öğrenciye 8 yıl burs vereceği haberine düzeltme

Kerem Bürsin bayram mesajı paylaşırken Darüşşafaka Cemiyeti‘nde yaptığı yardımın ardından gelen teşekkür mesajını da paylaşmıştı. Cemiyetin mektupta yazdıkları yanlış yorumlandı. Cemiyet yapılan bağışlar sayesinde tüm Türkiye’den seçilen anne ve babası olmayan 1000 çocuğa 8 yıl boyunca eğitim bursu verdiklerini açıkladı. Bazı yayın organları da bu yardımın tamamının Kerem Bürsin tarafından yapıldığını sanarak haberler paylaşmaya başladı.

Kerem Bürsin bunun üzerine Sözcü gazetesinin “Kerem Bürsin 1000 öğrenciye 8 yıl burs verecek” başlıklı haberinin altına şu yanıtı yazdı:

“Şimdi gördüm haberinizi…öncelikle bunu yazmam gerekiyor çünkü yapılan haberler yanlış ve bu haberler doğruymuş gibi üstlenemem. Evet bir bağışta bulundum ama bağışta bulunan herkese bu mektup geliyor Darüşşafaka Cemiyeti’nden… Önemli olan destek olmamız. Sevgiler saygılar…”

thumbnail
Önerilen Yazı
Devrim Özkan “Üvey Hayat” dizisinin Fidan’ı oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir