1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan'lı "Ya Çok Seversen" dizisi final yapıyor

Kanal D'nin Ay Yapım imzalı dizisi "Ya Çok Seversen"in final yapacağı duyuruldu.

Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’lı “Ya Çok Seversen” dizisi final yapıyor

“Ya Çok Seversen” dizisinin resmi sayfasından dizinin final yapacağı açıklandı. Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan‘ın başrolünü paylaştığı dizi reytinglerde beklentiyi karşılamamış, son olarak Pastel Film‘in “Dilek Taşı” dizisi başlayınca dizi cumartesi gününe alınmıştı. Ay Yapım yaptığı yazılı açıklamada “Türkiye’yle birlikte dünyanın birçok ülkesinde de eş zamanlı yayınlanan ‘Ya Çok Seversen’ dizisi 2 hafta sonra yayınlanacak 13. bölümüyle final yapacak. Bu keyifli yolculukta bizlerle olan seyircimize çok teşekkür ederiz…” cümlelerine yer verdi.

Senaryosunu Erdi Işık, Karden Kasaplar, Ceyda Aşar, Senem Birlik’in yazdığı dizinin yönetmen koltuğunu Ali Balcı devralmıştı. Dizide Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan‘a Hatice Aslan, Şerif Erol, Cemre Ebüzziya, Nazmi Kırık, Aziz Caner İnan, Mine Kılıç, Durukan Çelikkaya, Lara Pera Aslan, Özgün Akaçca ve Adin Külçe eşlik ediyordu.

thumbnail
Önerilen Yazı
Cihangir Ceyhan’lı “Asaf”a bomba kadın oyuncu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir