1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan'lı "Gün Işığım"a usta isim

Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan'ı buluşturan "Gün Işığım"ın oyuncu görüşmeleri devam ediyor.

Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’lı “Gün Işığım”a usta isim

Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan‘ın başrollerini paylaşacağı “Gün Işığım” dizisi büyük bir merakla bekleniyor. Ali Bilgin’in yöneteceği Ay Yapım imzalı dizinin kadrosuna çok değerli, usta bir isim katıldı. Kübra Sülün‘ün yazdığı dizinin ekibine Şerif Erol dahil oldu. Sevilen oyuncu dizide Alaca ailesinin uzun yıllardır uşaklığını yapan İlter rolüne hayat verecek.

Dizide babasına küsüp yıllar önce evden uzaklaşan ve kendi kurduğu uygulamayı satıp Mayorka‘da lüks bir hayat süren Oğuz Alaca (İsim değişebilir) babasının vefatı ve vasiyeti nedeniyle İstanbul’da geri dönmek zorunda kalır. Babası Vahit Alaca’nın bıraktığı mektupta  Oğuz’dan tek bir  vardır. İkinci eşi Müge’den olan 3 çocuğunun vasiliğini kabul etmesidir. Bu arada Oğuz’un yolu ilginç bir şekilde sahte evlilik çetesinin üyesi Leyla’yla kesişir. Dizide Oğuz’un abisi Umut, halası Füsun, 3 kardeşi ve Leyla’nın aile fertlerini canlandıracak oyuncular için oyuncu görüşmeleri tüm hızıyla sürüyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kanal D’nin “Dilek Taşı” dizisine 2 flaş oyuncu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir