1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan'ın "Gün Işığım" dizisinin kanalı belli oldu

Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan'ı buluşturan "Gün Işığım" dizisinin hazırlıkları sürüyor.

Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın “Gün Işığım” dizisinin kanalı belli oldu

Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan Ay Yapım’ın imza atacağı “Gün Işığım” dizisinin çekimlerine hazırlanıyor. Kübra Sülün‘ün kaleme aldığı dizi sürükleyici hikâyesiyle ekranda fark yaratacak. Dizinin yönetmen koltuğuna ülkemizin önde gelen isimlerinden Ali Bilgin oturacak. Babasından kalan miras nedeniyle görüşmediği ailesiyle yıllar sonra görüşmek zorunda kalan Oğuz Alaca ile bir ailesiyle dolandırıcılık yapan Leyla’nın tesadüf sonucu tanışmasıyla başlayan dizinin kadrosuna Şerif Erol katılmıştı. Cast çalışmaları tüm hızıyla sürerken dizinin kanalı da belli oldu.

Merakla beklenen “Gün Işığım” dizisini Kanal D satın aldı. Bu arada kanalın “Dönence” dizisinin yanı sıra “Kraliçe“nin yapımcısı Mednova’dan “Sosyete Doktoru” adlı bir uyarlama dizi daha aldığı gündeme gelmişti. Ancak tarafların anlaşamadığı öğrenildi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Eda Ece “Yasak Elma”daki 3 kocasıyla beraber poz verdi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir