1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kerem Alışık’ın yeni sezon adresi belli oldu

İtalya olmak üzere birçok yabancı ülkede de ilgiyle izlenen “Bir Zamanlar Çukurova” dizisinin Fekeli’si Kerem Alışık’ın yeni projesi merakla bekleniyordu.

Kerem Alışık’ın yeni sezon adresi belli oldu

Kerem Alışık dört sezon süren “Bir Zamanlar Çukurova”nın ardından son olarak “Sipahi” dizisinde rol almıştı. Tiyatro çalışmalarına da devam eden Alışık’ın haklarını aldığı “Bodrum Hakimi” eserinden yola çıkılarak çekilecek Süreç Film imzalı dizide rol alacağı gündeme gelmişti. Ancak “Bereketli Topraklar” adıyla çekilecek olan projede başrol yaşının küçültüldüğü bu nedenle Kerem Alışık’ın projede oyuncu olarak rol almayacağı öğrenildi.

Uzun süredir birçok diziden teklif alan ancak zor karar veren Kerem Alışık’ın yeniden “Bir Zamanlar Çukurova” dizisinin yapım şirketi Tims&B ile el sıkıştığı öğrenildi. Ünlü aktör Kapadokya’da Uluç Bayraktar’ın yöneteceği “Siyah Kalp” dizisinde başrol oynamaya hazırlanıyor. Alışık’ın “Samet” karakterine hayat vereceği öğrenildi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Tanju Bilir “Dengeler” ve “Turbo”yla iki koldan birden geliyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir