1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kerem Alışık Canale 5’te İtalyanca Ümit Yaşar Oğuzcan şiiri okudu

Ünlü aktör Kerem Alışık, Canale 5’te yayınlanan İtalyan’ın en çok izlenen eğlence programı “Verissimo”da İtalyanca şiir okudu.

Kerem Alışık Canale 5’te İtalyanca Ümit Yaşar Oğuzcan şiiri okudu

Kerem Alışık “Bir Zamanlar Çukurova” dizisiyle İtalya’da fırtına gibi esiyor. Hakkında merak edilen sorulara yanıt vermek için Canale 5’te yayınlanan “Verissimo” programına konuk olan Alışık, seslendirdiği şiirle dikkat çekti. Şiire merakıyla bilinen ve şiir de yazan Kerem Alışık, Ümit Yaşar Oğuzcan’dan “Gülleri Sarı Severim” şiirini İtalyanca okudu.

“Sipahi” dizisinin ardından atv’de yayınlanması planlanan ve senaryo hazırlıkları süren “Bodrum Hakimi” dizisinde rol almaya hazırlanan Kerem Alışık için “Gülleri Sarı Severim” şiiri İtalyanca’ya çevrildi. Kerem Alışık ezberlediği metni okudu.

Gülleri sarı severim

Türküleri yanık

Şiirleri hoyrat

Toprağı ıslak

Havayı nemsiz

Çayı demsiz

Bir seni olduğun gibi

Bir seni her şeye rağmen

Bir seni hâlâ

thumbnail
Önerilen Yazı
Tabii’nin “Küçük Dahi İbni Sina” dizisinin ikinci sezon onayı çıktı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir