1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

TRT1'in "Kendi Düşen Ağlamaz" dizisinde 2 oyuncu değişti

"Kendi Düşen Ağlamaz" dizisinin ekibinde 2 oyuncu değişikliği yaşandı.

TRT1’in “Kendi Düşen Ağlamaz” dizisinde 2 oyuncu değişti

Kendi Düşen Ağlamaz” dizisinin çekimlerinin önümüzdeki hafta başlaması planlanıyor. Okuma provası yapılan dizinin oyuncuları bir değişiklik olmazsa salı günü afiş çekiminde bir araya gelecek. TRT1‘in haziran ayında ekrana getirmeyi planladığı dizide Hakan Yılmaz, Selen Soyder, Eylül Tumbar, Enes Koçak , Berat Yenilmez, Sema Çeyrekbaşı, Yiğit Kalkavan, Sait Genay, Beste Yaralı, Çağla Boz ve Yiğit Kaan Yazıcı gibi ünlü isimler yer alıyor.

İnci Balabanoğlu‘nun yöneteceği dizide “Alp Demirkan” rolünü Dinç Daymen canlandıracaktı. Ancak Daymen’in rol aldığı “Maviye Sürgün” dizisinin de bu yaz Show TV‘de yayınlanacak olması yüzünden oyuncu değişikliğine gidildi. Dizide Alize’ye (Eylül Tumbar) aşık olan sınıf arkadaşı ve Alize’nin staj yaptığı otelin sahibi Mithat’ın da oğlu olan Alp’e Serhan Onat hayat verecek.

Nazlı Heptürk‘ün yapımcılığını üstlendiği, genel yönetmenliğini Emre Kabakuşak’ın yapacağı diziyi Gülbike Sonay Üte ve Tuna Kıygı birlikte kaleme alıyor. Dizide Evrim Doğan son anda sözleşme şartlarında anlaşamayınca Esma rolü Yonca Şahinbaş‘ın oldu.


“Kendi Düşen Ağlamaz”ın kısaca konusuna gelince ise; Doğduğu gün annesini kaybeden Alize, babası tarafından şımartılarak büyütülmüş güzel olduğu kadar çok da bencil bir genç kızdır. Babasının yeniden evleneceğini öğrenince çılgına dönen Alize, intikam almak için onun evlenmesine asla izin vermeyeceği bir adamla numaradan izdivaç yapmaya karar verir. Ancak işler planladığı gibi gitmeyecektir.

thumbnail
Önerilen Yazı
Dün akşam Kemal Kılıçdaroğlu mu, yoksa Cumhurbaşkanı Erdoğan mı daha çok izlendi?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir