1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kendi Düşen Ağlamaz dizisinin Alp'i belli oldu

Kendi Düşen Ağlamaz dizisinin oyuncu kadrosuna genç ve yakışıklı bir oyuncu katıldı.

Kendi Düşen Ağlamaz dizisinin Alp’i belli oldu

Kendi Düşen Ağlamaz” dizisinin cast çalışmaları devam ediyor. Emre Kabakuşak’ın genel yönetmenliğini yapacağı diziyi İnci Balabanoğlu çekecek. Gülbike Sonay Üte ile Tuna Kıygı’nın senaryosunu yazdığı dizinin kadrosunda Eylül Tumbar (Alize), Enes Koçak (Serkan), Hakan Yılmaz (Nurettin), Evrim Doğan (Esma) ve Berat Yenilmez‘in (Kadir) yer alacağı öğrenilmişti. Ayşegül Çiçekoğlu’nun aynı adlı kitabından uyarlanan dizinin önemli karakterlerinden “Alp”e hayat verecek oyuncu da belli oldu.

Rolü genç yeteneklerden Dinç Daymen canlandıracak. Daymen, son olarak Telemundo kanalında yayınlanacak olan “Maviye Sürgün” dizisinde Serhat’ın (Ruhi Sarı) oğlu Aykut rolüne hayat vermişti. Dinç Daymen “Kendi Düşen Ağlamaz“da da “Alp Demirkan”a hayat verecek. Alp Demirkan dizide Alize’nin (Eylül) sınıf arkadaşı olan Alize’nin staj yaptığı otelin sahibi Mithat’ın oğludur ve Alize’ye aşıktır. Çekimleri 18 Mayıs’ta başlayacak olan dizi yaz sezonunda TRT1 ekranında seyirciyle buluşacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Vermem Seni Ellere” dizisinde Emre Bey’in partneri kim oldu?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir