1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kenan İmirzalıoğlu’ndan ihanet iddiasına ikinci yanıt: Hafızaları kirletmeyelim

Geçen günlerde bir sosyal medya hesabında yazılan tweet üzerine ihanet iddiasıyla gündeme gelen Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal yakın arkadaşları Sarp Apak ve eşi Bengi Apak’ın gösterisini izledi.

Kenan İmirzalıoğlu’ndan ihanet iddiasına ikinci yanıt: Hafızaları kirletmeyelim

Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal haklarında çıkan ve günlerce sosyal medyada trend topic olmalarını sağlayan ihanet iddiası hakkında ikinci kez açıklama yaptı. Sarp Apak ve eşi Bengi Apak’ın gösterisini izleyen çift çıkışta oldukça keyifliydi. Sinem Kobal’ın eşine aşk dolu gözlerle bakması dikkat çekti.

Kenan İmirzalıoğlu “Can sıkıcı olaylar var, Sinem hanımı aldattğınıza dair, yorumunuz ne olacak sorusuna “Arkadaşlar hafızaları kirletmeyelim, böyle çirkin lafları kullanmayalım arkadaşlar. Yorum yaptım biliyorsunuz. Ben şunu soruyorum; kim sizin arkadaşınız mı, birisi mi görmüş? Dediğim gibi bir delinin teki bir taş atıyor, bize de çıkartmak düşüyor… Aldın mı cevabını…” diyerek aracına bindi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Erkin Koray’ın Kanada’daki “Baba” yazılı mezar taşını ilk kez paylaştı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir