1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Karga Seven “Love (ft. Marriage and Divorce) dizisini uyarlıyor

“Hekimoğlu”, “Pera Palas’ta Gece Yarısı” gibi çok ses getiren dizilerinin yapımcısı Karga Seven Pictures, ünlü bir Kore uyarlamasını çekmeye hazırlanıyor.

Karga Seven “Love (ft. Marriage and Divorce) dizisini uyarlıyor

Karga Seven mayıs ortasında merakla beklenen TOD için Hazal Kaya ve Çağlar Ertuğrul’lu “Sorgu Odası” dizisinin çekimlerine başlıyor. Türkiye CEO’su Ömer Özgüner olan şirket aynı zamanda yeni sezon için de televizyona bir dizi hazırlıyor. Dizi Kore formatı “Love (ft. Marriage and Divorce) dizisinden uyarlanacak.Senaryosunu Rahşan Çiğdem İnan’ın yazdığı dizi için NOW’la görüşülüyor. Yönetmeni ve oyuncu kadrosu önümüzdeki günlerde belli olacak iddialı dizinin orijinal versiyonunda mutlu görünen evlilikleri yaşadıkları değişim ve sorunlardan etkilenen 3 başarılı kadın radyocunun hikâyesi anlatılıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Rüzgârlı Tepe dizisinin sezon final tarihi belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir