1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kardeşlerim’in yıldızları Lizge Cömert ve Bilal Yiğit Koçak Miami yolcusu

atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim’in iki başarılı yıldızı Lizge Cömert ve Bilal Yiğit Koçak Miami’deki önemli etkinliğe katılacak.

Kardeşlerim’in yıldızları Lizge Cömert ve Bilal Yiğit Koçak Miami yolcusu

Kardeşlerim’in Ömer’i Bilal Yiğit Koçak ile Süsen’i Lizge Cömert Miami Beach’teki Temple House’da düzenlenecek Türk Drama Gala gecesine katılacak. Türk dizilerinin Latin Amerika’ya satışının 10. Yılı nedeniyle organize edilecek geceye Kızılcık Şerbeti’nin Ömer’i Barış Kılıç da katılacak.

22 Ocak’ta Miami’de düzenlenecek gece televizyon dünyasının birçok uluslararası ünlü ismini de bir araya getirecek. Türkiye’nin Miami Başkonsolosluğu ile Türk Ticaret Odası tarafından desteklenen gecenin Türk Hava Yolları da sponsoru… Global Agency’nin de imzası olan gala gecenin müziklerini Murat Evgin yapacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yalı Çapkını’nın Kazım Ağa’sı Diren Polatoğulları eşi Sena ve kızı Sev’le aile saadeti

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir