1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Kardeşlerim”in son bölümü trendler’de 3. Sıraya yükseldi

Şimdiden 5. sezon onayı aldığı konuşulan “Kardeşlerim” dizisinin geçen cumartesi ekrana gelen 112. bölümü yine YouTube’da en çok izlenen videolar listesine girdi.

“Kardeşlerim”in son bölümü trendler’de 3. Sıraya yükseldi

“Kardeşlerim” dizisi 4. sezonunda da büyük bir merakla ve heyecanla izleniyor. Nazlı Heptürk’ün yapımcılığını üstlendiği NGM imzalı projenin kulislerde şimdiden 5. Sezon onayını da aldığı konuşuluyor. Fenomen dizinin geçen cumartesi ekrana gelen 112. bölümü yine YouTube’da en çok izlenen videolar listesine girdi. 3. Sıraya kadar yükselen dizide değerli oyuncu Fadik Sevin Atasoy’un hayat verdiği Şengül karakterinin vedası seyirciyi gözyaşlarına boğdu.

Serkan Birinci’nin yönetmen koltuğuna oturduğu, Gül Abus Semerci’nin ise kaleme aldığı dizide heyecan dolu anlar yaşanmış, kayıp dolarlar da inşaattan havaya saçılmıştı. Ayrıca dizinin iki aşığı Ömer (Yiğit Koçak) ve Süsen’in (Lizge Cömert) romantik anları da ilgiyle izlenmişti.

thumbnail
Önerilen Yazı
Berk Erçer Türk Hava Yolları’nın imaj yüzü oldu  
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir