1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kardeşlerim’den ayrılan Elçin Zehra İrem’in yeni adresi belli oldu

Elçin Zehra İrem NGM'nin 4. sezonunda da ilgiyle izlenen dizisi "Kardeşlerim"e dün ekrana gelen bölümde veda etti.

Kardeşlerim’den ayrılan Elçin Zehra İrem’in yeni adresi belli oldu

Elçin Zehra İrem “Kardeşlerim”den ayrılır ayrılmaz yeni diziye başlıyor. MedYapım’ın Tod için çekeceği “Zamanın Kapıları” dizisinin okuma provası dün yapıldı. Ayşe Övür’ün “Zamanın Kapıları: İstanbul’un Öteki Yüzü” adlı kitabından uyarlanan dizinin çekimlerinin önümüzdeki günlerde başlaması planlanıyor. 10 bölümlük dizinin kadrosuna son olarak Elçin Zehra İrem katıldı. “Kardeşlerim” dizisine dün ekrana gelen bölümünde veda eden genç yıldız, “Zamanın Kapıları” dizisinde “Aslı” karakterini canlandıracak.

Birkan Sokullu ve Esra Bilgiç’i buluşturan “Zamanın Kapıları”nın okuma provası dün yapıldı. Yunus Ozan Korkut’un yönettiği, Büşra Cebe’nin yazdığı dizide Birkan Sokullu ve Esra Bilgiç’e Alper Saldıran (Onur), Cem Bender’den (Adnan), Erkan Can (Arif), İbrahim Selim (Kemal), Naz Çağla Irmak (Derya) ve Elçin Afacan (irem) eşlik edecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Tims&B’nin yeni dizisi ‘Siyah Kalp’in yönetmeni belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir