1. Anasayfa
  2. Dizi

Kardeşlerim dizisine taze kan

atv'nin cumartesi akşamlarına damga vuran dizisi "Kardeşlerim" 4. sezonuna bomba gibi başlıyor.

Kardeşlerim dizisine taze kan

“Kardeşlerim” dizisi yeni sezonda yine çok konuşulacak. Gördüğü büyük ilgi üzerine 4. sezonu da çekilen dizi başarılı yapımcı Nazlı Heptürk imzası taşıyor. atv‘nin gözbebeği olan dizilerinden “Kardeşlerim” yurtdışı satışlarıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Doruk rolüne hayat veren Onur Seyit Yaran’ın veda edeceği dizinin yeni sezonuna Emre Karayel ve Ayşe Kökçü‘nün ardından bir oyuncu daha katıldı. Elçin İrem Zehra fenomen dizinin yeni oyuncusu oldu.

Güzel oyuncu “Lidya” rolüne hayat verecek. Trafik kazası sonrası artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı ve üst üste yeni acıların yaşanacağı dizide Emre Karayel “Yaman” rolüyle ilerleyen bölümlerde ekibe dahil olacak ve diziye kızıyla yani Lidya’yla beraber katılacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ünlü oyuncu ve yönetmen eşinin filmini çocukları tanıttı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir