1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Kardeşlerim” dizisinde Asiye için yeni jön geliyor

NGM’nin atv’de seyirciyle buluşan fenomen dizisi “Kardeşlerim”in ekibine çok yakışıklı bir oyuncu katılıyor.

“Kardeşlerim” dizisinde Asiye için yeni jön geliyor

“Kardeşlerim” dizisi 4. sezonunda da büyük bir ilgiyle izleniyor. Sevilen dizinin dün ekrana gelen bölümü tüm kişiler’de 6.72 reytingle 3., AB’de 2.65 reytingle 9., ABC1’de 3.79 reytingle 7. oldu. Sezon başında Onur Seyit Yaran’ın ayrıldığı dizinin kadrosuna yeni bir jön katılıyor. Serkan Birinci’nin yönettiği dizinin kadrosuna Berk Bakioğlu katıldı.

Genç oyuncu “Kardeşlerim” dizisinde “Sarp” rolüne hayat verecek. Sarp’ın Asiye’nin yeni partneri olacağı konuşuluyor. Öte yandan Su Burcu Yazgı Coşkun’un kulislerde ocak ayında projeye veda edeceği söylentisi dolaşıyor. Bir diğer iddia ise genç yıldızın dizideki durumunun henüz netleşmediği yönünde… Bakalım Asiye rolünün hikâyesi dizide nasıl şekillenecek?

thumbnail
Önerilen Yazı
Erdal Özyağcılar “Gaddar” dizisinde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir