1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Kardeşlerim” ailesinden Fadik Sevin Atasoy’a duygusal veda mesajı

Atv’nin izlenme rekorları kıran dizisi “Kardeşlerim”de bu akşam seyirciyi çok etkileyen, gözyaşı döktüren bir veda gerçekleşti.

“Kardeşlerim” ailesinden Fadik Sevin Atasoy’a duygusal veda mesajı

Yapımcılığına Nazlı Heptürk’ün imza attığı “Kardeşlerim” dördüncü sezonunda da seyirciyi ekran başına toplamaya devam ediyor. Ülkemizin önde gelen yapım şirketlerinden NGM’nin çektiği dizi, yurt dışı satışlarıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. “For My Family” adıyla yayınlandığı ülkelerde de tıpkı ülkemizde olduğu gibi rekor izlenme rakamlarına ulaşan dizide bu akşam seyirciyi sarsan bir veda gerçekleşti. Fenomen dizinin ilk bölümünden beri “Şengül” rolüne hayat veren değerli oyuncu Fadik Sevin Atasoy, ekibe dramatik bir finalle veda etti. Ailesine görüntülü mesaj gönderen Şengül’ün trafik kazasında vefat ettiği ortaya çıktı.

Gül Abus Semerci’nin yazdığı, başarılı yönetmen Serkan Birinci’nin ise çektiği dizinin finalinde yapım şirketi NGM şu veda mesajını yayınladı:

“Sevgili İzleyicilerimiz… 4 sezondur yayın hayatına devam eden “Kardeşlerim” dizisinde, “Şengül” karakterini başarıyla canlandıran kıymetli oyuncumuz Fadik Sevin Atasoy, bir sağlık sorunu nedeniyle dizimize ara veriyor. NGM ailesi olarak sevgili Fadik’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, “kardeşleri” olarak her zaman yanında olduğumuzu bilmesini istiyoruz.”

thumbnail
Önerilen Yazı
Gizem Güneş TRT’nin “Aşka Tutsak” dizisinin Behiye’si oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir