1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kardeş Takımı filminin fragmanı yayınlandı

Yapımcılığını CJ ENM, Ay Yapım ve MedYapım’ın üstllendiği Türkiye’nin aile ve çocuk türünün en büyük bütçeli filmi "Kardeş Takımı" 19 Ocak'ta vizyona girecek.

Kardeş Takımı filminin fragmanı yayınlandı

“Kardeş Takımı” filminin fragmanı bugün yayınlandı. Sürpriz oyuncuların yer aldığı filmin kısa tanıtımı toplam 10 milyon izleyiciye ulaşmıştı.Filmin başrollerinde Ceyda Kasabalı ve Fırat Albayram, Çağan Efe Ak, Ecrin Su Çoban, Mehmet Aybars Kaya, Gece Işık Demirel, Gülhan Tekin, Mert Denizmen, Melis İşiten, Alper Baytekin ve sürpriz olarak Gökhan Özoğuz kızıyla eşlik ediyor.

Mustafa Kotan’ın yönettiği filmin senaryosunu Elif Dede ve Meriç Aydın yazdı. Yarıyıl tatilinde vizyona girecek filmin en çok izleyici toplayan proje olması bekleniyor.

Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir