1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Kara Ağaç Destanı” dizisinin sezon final tarihi belli oldu

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi maçlarını yayınlayacak olan TRT’nin hangi dizilere devam edip hangilerine etmeyeceği merakla bekleniyordu. Kara Ağaç Destanı dizisi için de karar çıktı.

“Kara Ağaç Destanı” dizisinin sezon final tarihi belli oldu

TRT “Gönül Dağı”, “Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi”, “Mehmed Fetihler Sultanı” ve “Teşkilat” dizisi için yeni sezonda da devam kararı aldı. Bozdağ Film imzalı “Bir Sevdadır” dizisi 13. Bölümde final yapacak. Kanalın cuma akşamları yayınlanan dizisi “Kara Ağaç Destanı” için de devam kararı alındı.

Kapadokya’da çekilen Motto Yapım imzalı dizinin son olarak yönetmeni değişmiş ve diziyi Cem Akyoldaş devralmıştı. Son gelen haberlere göre Olgun Şimşek, Emre Kıvılcım, Meltem Akçöl, Özlem Conker, Merih Öztürk, Hakan Boyav ve Ayten Uncuoğlu’nu buluşturan dizi son dakika bir değişiklik olmazsa 7 Haziran’da ekrana gelecek 15. Bölümüyle sezon finali yapacak. Dün akşam 9. Bölümü yayınlanan dizinin önümüzdeki bölümde ana kadroda yer alan 2 oyuncu ekibe veda edecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Kirli Sepeti” dizisi final yapıyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir