1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kapadokya'da çekilen Safir dizisi için saçlarını sarıya boyattı

Yeni yayın döneminde atv'de yayınlanacak olan Safir dizisinin ilk kareleri yayınlandı.

Kapadokya’da çekilen Safir dizisi için saçlarını sarıya boyattı

Safir dizisinin çekimleri başladı. Kapadokya‘nın büyülü atmosferinde çekilen dizinin yeni bir değişiklik olmazsa atv’de pazartesi akşamları yayınlanması planlanıyor. Gülsoy ailesinin 3 oğlunun hikâyesini anlatan NTC Medya imzalı dizide evin hanımı Gülfem’i İpek Tuzcuoğlu oynuyor. Kariyerinin en büyük çıkışını 2000’li yıllarda Kapadokya’da çekilen unutulmaz dizi “Asmalı Konak“la yapan İpek Tuzcuoğlu, yine NTC Medya’nın çektiği “Aşk ve Mavi“den sonra 3. kez bölgede proje çekiyor. Başarılı oyuncu rolü için saçlarını sarıya boyattı.

Hikayesi Burcu Över ve Gül Abus Semerci’ye, senaryosu ise Burcu Över’e ait dizide saklı kalan bir aşk hikayesi çerçevesinde Gülsoy ailesinin bir gecede değişen hikâyesi etkileyici bir dille ele alıyor. Dizide başlıca rolleri İlhan Şen, Özge Yağız, Burak Berkay Akgül, İpek Tuzcuoğlu, Erkan Bektaş, Müfit Kayacan, Nur Yazar, Can Bartu Arslan, Gizem Sevim, Münir Can Cindoruk, Serdar Bordanacı, Sevda Baş, Selin Işık, Efe Taşdelen, Serkan Taştemur ve Can Remzi Ergen gibi başarılı paylaşıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Murat Yıldırım, Deniz Baysal’ı övgü yağmuruna tuttu: Ne güzel bir oyuncusun

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir