1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Kanlı Yayın” dizisine Tozlu Yaka’dan flaş oyuncu

Bergüzar Korel’in başrolünü oynayacağı “Kanlı Yayın” dizisinde ünlü oyuncunun oğluna çok yetenekli bir oyuncu hayat verecek.

“Kanlı Yayın” dizisine Tozlu Yaka’dan flaş oyuncu

“Kanlı Yayın” Prime Video’nun ilk yerli dizisi olacak. OGM Pictures imzalı diziyi Can Ulkay çekecek. Müge Anlı gibi cinayet olaylarını konu alan bir programın sunucusu olan Neslihan Turhan’ın hikâyesini konu alan dizi bir genç kızın cinayet olayıyla başlıyor. Dizide Bergüzar Korel’in canlandıracağı Neslihan’ın oğlu Can’a hayat verecek oyuncu da belli oldu.

“Tozlu Yaka” diziyle yıldızı parlayan Kaan Mirac Sezen 8 bölümlük dizide “Can” rolüyle seyirci karşısına çıkacak. Proje tasarımı Selim Erkul’a ait olan dizide Caner Cindoruk ve Serkan Altunorak da başroller arasında yer alacak. Oyuncu seçimleri süren diziyi Hilal Yıldız ve Nazlı Sunlı Kaçan’ın yazıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Deniz Can Aktaş ve Miray Daner’li “Hudutsuz Sevda” dizisinden ilk kare

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir