1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kanal D'nin “Yalan” dizisiyle ilgili yeni gelişme

Kanal D’nin başrollerini Aslıhan Güner ve Feyyaz Duman’ın canlandıracağı Süreç Film imzalı dizisi Yalan’ın ilk 3 bölümünün çekimleri tamamlandı.

Kanal D’nin “Yalan” dizisiyle ilgili yeni gelişmeler

“Yalan“ dizisi merakla bekleniyor. ’de yayınlanacak olan dizi hapishaneden çıkan ve bir yalanın ortasına düşen Melike’nin dramatik hikâyesini anlatıyor. Hakan İnan’ın, Murat Boyacıoğlu’nun yazdığı dizinin adının değişeceği gündemdeydi ama son gelen haberlere göre aynı isimle yola devam edilecek.

Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Emir Benderlioğlu, Renan Bilek, Kubilay Tunçer, Eylül Tumbar, Serra Pirinç, Atakan Hoşgören ve Zeynep Eronat’ı buluşturan dizinin bu sezon bitmeden 6 bölümünün yayınlanması planlanıyor. Şimdi kanal diziyle ilgili yayın günü planı yapıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Büyük finale 5 bölümü kalan Yargı’ya flaş konuk

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir