1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kanal D’nin “İnci Taneleri” dizisine Nusret geliyor

Son yılların en yüksek ilk bölüm reyting açılışını yapan “İnci Taneleri” dizisinin 2. bölümüne Kubilay Aka’nın dışında ünlü bir oyuncu daha dahil oluyor.

Kanal D’nin “İnci Taneleri” dizisine Nusret geliyor

“İnci Taneleri” dizisi özellikle Dilber’in pavyon dansı akımıyla ülke gündemine bomba gibi düşmüştü. İlk bölümü youtube’ta 17 Saatte 2 milyon izlenmeyi geçen dizinin ilk bölümünde seyircinin oturup Hazar Ergüçlü’nün hayat verdiği Dilber’in Sincanlı Erkal Sonel’e ait “Gemileri Yakarım” şarkısı eşliğinde ettiği pavyon dansı sahnelerini beklediği, reytingin dans sahnelerinde 12 reytinge çıktığı öğrenildi.

BKM imzalı dizinin ikinci bölümünde ana castına Rıza Kocaoğlu da dahil oluyor. “Tuzak” dizisinin ardından ekrana dönen Kocaoğlu şimdiden fenomen dizide “Nusret” rolüne hayat veriyor. İlk sahnelerinde hapishanede göreceğimiz Nusret’in dışarı çıktıktan sonra nasıl bir hikâyesinin olacağı merak konusu….

thumbnail
Önerilen Yazı
Yalı Çapkını’na geri dönen Serter, Pelin’in bebeğinin babası mı?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir