1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kanal D'nin "Dilek Taşı" dizisine 2 flaş oyuncu

Kanal D'nin "Dilek Taşı" dizisi yeni sezonun iddialı projeleri arasında yer alıyor.

Kanal D’nin “Dilek Taşı” dizisine 2 flaş oyuncu

Dilek Taşı” dizisinin hazırlıkları sürüyor. Haziran ayında çekimlere başlayacak olan dizi, Yaşar ve Efe İrvül’ün patronu olduğu Pastel Film imzalı… Altan Dönmez‘in kurucu yönetmeni olduğu dizinin senaryosu Can Sinan imzalı… Dizi 50’li yaşlarında olan Cemre ve Sinan çiftinin Ayasofya’daki Dilek Taşı’nın
başındaki sahnesinden açılıp geçmişlerine uzanıyor. Salih Bademci ve Hazal Subaşı‘nın ardından dizinin 2 oyuncusu daha belli oldu. Bu isimlerden biri Altan Dönmez‘in yönettiği son dizi olan “Gelsin Hayat Bildiği Gibi” dizisinin oyuncularından Özge Özberk… Özberk, dizide “Rüçhan Rona” rolüne hayat verecek.

Dizinin diğer netleşen oyuncusu ise Teoman Kumbaracıbaşı… Ünlü aktör “Dilek Taşı“nda “Aras Rona” rolüne hayat verecek. Dizinin hikâyesi 1987 yılıyla başlıyor. Aras Rona  ve Rüçhan Rona oldukça varlıklı bir ailedir. Figen Kutlu (Hazal Subaşı) ailesiyle Rona’ların müştemilatında yaşamaktadır. İdamla yargılanan Mustafa’nın (Salih Bademci) eşi vefat ettiği için Çocuk Esirgeme Kurumu’na verilen kızı Cemre’yi Rona’lar evlat edinmek zorunda kalır. Çok etkileyici bir hikâyesi olan, seyirciye gözyaşı döktürecek olan “Dilek Taşı” eylülde Kanal D’de ekrana gelecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Devrim Yakut “Camdaki Kız”ın veda yemeğine neden katılmadı?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir