1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kanal D'den yazlık dizi: "Dönence"...

Kanal D İç Yapımlar israil formatı bir diziyi çekmeye hazırlanıyor.

Kanal D’den yazlık dizi: “Dönence”…

Kanal D’nin yaz sezonu için çekeceği ilk dizi belli oldu. Kanal D İç Yapımlar’ın imza atacağı “Dönence” adlı dizinin yönetmen koltuğuna Kerem Çakıroğlu oturacak. Foça’da çekilecek olan yazlık diziyi Nuray Uslu kaleme alıyor. “Dönence” bir gençlik hikâyesini konu alacak.

“Exceptional” adlı İsrail formatından yola çıkılarak çekilecek olan projede Gülce adında asperger sendromlu kardeşi olan Gece adlı genç kızın hikâyesi ekrana taşınacak. Kardeşinin eğitim göreceği okul için İstanbul’dan taşınması Gece’nin bütün hayatını değiştirecek. Dizinin nisan sonu mayıs başı sete çıkması planlanıyor. Cast görüşmeleri geçen günlerde başladı. Kanal D “Dönence” dışında yaz için bir dizi projesi daha ekrana getirmeyi planlıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Serenay Sarıkaya’dan Aile dizisinde Merve Özbey’in “Yaramızda Kalsın” şarkısı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir